Peter is klaar met bewoner in' 'Big Brother': "Wie denkt ze wel dat ze is?" voetbal
voetbal

Peter is klaar met bewoner in' 'Big Brother': "Wie denkt ze wel dat ze is?"

Peter is klaar met bewoner in' 'Big Brother': "Wie denkt ze wel dat ze is?"

De spanningen in het 'Big Brother'-huis nemen steeds meer toe. Peter heeft het nu helemaal gehad met Nawel.

Buiten tegen Amy en Eveline laat Peter zich gaan over Nawel. "Ze ligt alleen maar op haar nest", klinkt het streng bij Peter. "Ze eet daar en ik moet opruimen."

Peter is niet de enige die zijn beklag in het huis doet over Nawel. Ook Kristof deed dat eerder al omdat ze de immuniteitspin van Nouchine kreeg.

Schone schijn

"Nawel is een persoon die totaal niks toevoegt aan de groep", stelt Peter. "Ze komt voor de schone schijn. Wat eten en dan trapt ze het af. Dan gaat ze naar de badkamer, haar wenkbrauwen doen, haar haar nog even doen. Haar dit en haar dat,..."

"Bovendien trapt Nouchine er met beide voeten in", gaat Peter verder. "Ik heb haar dat al gezegd. Ze is naïef."

Prinses van Perzië

Over Nouchine weer: "Dan denk ik, kruip je bed in, speel het spel daar. En dan zegt ze: 'Ik kan er niet tegen, ik kan niet'. "Wie denkt ze dat ze is, de prinses van Perzië of zo?"

Peter wil het hard spelen. Voortaan zal hij naar eigen zeggen de vaatwas terug naar het bed van Nawel brengen als ze het weigert in de vaatwasser te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws