-->

Vrouw van Ali B gaat door een ware hel: Zeldzame foto van haar opgedoken

Vrouw van Ali B gaat door een ware hel: Zeldzame foto van haar opgedoken
Vrijdag 21 Januari 2022 - 15:30   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Ali B ligt zeer zwaar onder vuur. Hij wordt zelfs beschuldigd van verkrachting door deelnemers van 'The Voice of Holland'.

Over de vrouw van Ali B is heel weinig bekend, maar zij gaat ongetwijfeld nu door een zeer donkere periode. Story slaagde er toch in om een foto van haar te vinden.

Drie kinderen

Haar naam is Breghje Kommers en ze hebben drie prachtige kinderen. Ali houdt zijn vrouw liever privé. Er is dan ook weinig van haar terug te vinden.

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC dat in 2000 werd opgericht. Ook haar man Ali B is betrokken bij het bedrijf.

Betwisting

Ali B denkt te weten wie er aangifte tegen hem heeft gedaan. Volgens zijn advocaat Bart Swier hadden de vrouw en hij lang na haar deelname aan 'The Voice' seks. "Er was ook initiatief van haar zijde. Machtsmisbruik wordt volledig betwist", zegt zijn advocaat.

Ali B blijft dus alle beschuldigingen ontkennen. Hij kwam er in de reportage BOOS nochtans het slechtste uit van allemaal. Het lijkt er in ieder geval op dat zijn carrière voorbij is.

Rechts op de foto is Breghje

Poll: Denk jij dat zijn vrouw nog bij hem zal blijven?TAGS  I  Ali B  I  The Voice of Holland  I  Breghje Kommers