Yemi Oduwale is van slag na onverwachte exit in 'Dancing With The Stars' Binnenland
Binnenland

Yemi Oduwale is van slag na onverwachte exit in 'Dancing With The Stars'

Yemi Oduwale is van slag na onverwachte exit in 'Dancing With The Stars'

Een verrassing in 'Dancing With The Stars'. Een van de favorieten viel onverwacht af: 'Thuis'-acteur Yemi Oduwale.

Yemi had de exit zelf niet zien aankomen. De teleurstelling is dan ook groot. "Ja, ik ben teleurgesteld. Zeer zeker", reageert hij in een interview met Het Nieuwsblad.

Finale

Yemi is de vierde die 'Dancing With The Stars' heeft moeten verlaten. Pieter Timmers, zanger Metejoor en prinses Delphine van Saksen-Coburg gingen hem voor.

Naar eigen zeggen heeft Yemi het ook helemaal niet zien aankomen. "Mijn ambitie was sowieso de finale halen. Eens je daar bent, dan ga je gewoon voor winst. Ergens geloofde ik erin, ja", zegt hij.

Terug 'Thuis'

Ondanks de onverwachte ontgoocheling blijft Oduwale wel positief terugkijken op zijn avontuur. "Er is geen zak groot genoeg om alle lessen die ik heb geleerd mee te dragen. Het is meer dan ik durfde te dromen."

Nu keert hij terug naar het normale leven. Yemi kan zich weer volop op zijn acteercarrière concentreren. De opnames van 'Dertigers' zijn ingeblikt, maar hij staat wel nog op de set van 'Thuis'. Bovendien komen er nieuwe projecten aan, waar hij wel nog niets over kwijt mag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws