Kijkers 'Big Brother' geschokt door Kristof: "Walgelijk, productie moet ingrijpen" voetbal
voetbal

Kijkers 'Big Brother' geschokt door Kristof: "Walgelijk, productie moet ingrijpen"

Kijkers 'Big Brother' geschokt door Kristof: "Walgelijk, productie moet ingrijpen"

Kristof krijgt zware kritiek van de kijkers in 'Big Brother'. Alles heeft te maken met een uitspraak die hij gedaan heeft.

Kristof liet zich laatdunkend uit over minderheden en zei hij op een bepaald moment "dat is iets voor janetten". Nu zorgde hij weer voor ophef door de draak te steken met depressie en zijn 'Big Brother'-deelname. "Wil er iemand mijn polsen doorsnijden in de douche?", klonk het.

Ergerlijk

De kijkers ergeren zich er mateloos aan. "Kristof is walgelijk. Keer op keer blijft hij uitspraken doen die niet oké zijn", klinkt het.

Er zijn kijkers die willen dat er ingegrepen wordt. "Kunnen we het, na ook zijn racistische en verkrachtings'moppen', eens zijn dat Kristof gewoon echt geen humor heeft? Wat is dit in godsnaam? Gaat de productie dit gewoon allemaal laten gebeuren?"

Vaak onder vuur

"Dit gedrag promoten door hem mee te laten doen, is echt heel laag van de productie", zegt nog een fan van 'Big Brother'. De onvrede is bij een aantal kijkers duidelijk heeel groot.

Overigens lag Kristof al eerder onder vuur bij de kijkers. "Vreselijk hoe aanwezig die Kristof is", klonk het. "Is Kristof 30 of een kind van 13?"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws