-->

Sarah van Soelen: "Daarom wil ik niet meer over André Hazes praten"

Sarah van Soelen:
Dinsdag 25 Januari 2022 - 15:30   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Sarah van Soelen had vorig jaar een relatie met André Hazes. De zanger en zij gingen echter vrij snel weer uit elkaar.

Het lijkt wel duidelijk dat het niet aan Sarah zal gelegen hebben dat ze uit elkaar gingen. André kreeg een burn-out en leek van de radar verdwenen. Plots was ook hun relatie voorbij.

Ontkenning

Al probeerde Sarah aanvankelijk nog wel te ontkennen dat er een relatiebreuk was. Zij had het over "een pauze". "We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen", vertelde Sarah.

”Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem."

Geen pauze

Helemaal geen pauze, want meteen na het interview verwijderde André alle foto's van hen samen. Dat zegt dan gelijk voldoende. Nadien deed Sarah hetzelfde.

Toch zal je Sarah geen slecht woord horen zeggen over André. Ook nu nog niet, zoveel maanden later. Ze wil geen vragen over André beantwoorden en laat nu op Instagram weten waarom.

Wederzijds respect

Op de vraag waarom ze niet over André wil spreken, antwoord, Sarah: "Wederzijds respect naar elkaar toe hebben. En elkaar de rust gunnen. Ieder zijn eigen weg."

Poll: Begrijp jij Sarah?TAGS  I  Sarah van Soelen  I  André Hazes