-->

Herman Brusselmans (64) onthult of hij en Lena (30) aan kinderen beginnen

Herman Brusselmans (64) onthult of hij en Lena (30) aan kinderen beginnen
Zondag 30 Januari 2022 - 17:45   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Herman Brusselmans (64) heeft met Lena een veel jongere vriendin. Daardoor komen kinderen nog wel ter sprake in hun relatie.

"Die gedachte over een kind is er altijd wel geweest", legt Herman uit in Speeltijd op Joe. "Niet bij Tania (zijn vorige vrouw, red.) Die zei al tijdens de eerste week dat we samen waren dat ze geen kinderen wou. Bij Gerda lukte het niet. We zijn getest en zo, maar alles was in orde. Ze werd echter niet zwanger."

Nadenken

"Lena wordt - hout vasthouden - mijn laatste relatie. Zij is jong, zij was 24 toen we een relatie zijn begonnen. Intussen is zij 30 en denken wij er nog over na", geeft Herman aan. Te lang nadenken heeft echter ook geen zin meer. "Nee, zeker niet in mijn geval. Ik zal al een belachelijk oude vader zijn."

"Ik zou het wel leuk vinden. Zeker nu in deze coronatijden is mijn agenda toch leeg, ik zou wel voor een kind kunnen zorgen. Ik ben veel thuis. Ik kan ook heel goed voor dieren zorgen, dat is toch al een eerste stap", lacht Herman.

Zwanger geraken

Het zal wel op de natuurlijke manier gebeuren of niet. "Het gaat niet zomaar in een vingerknip. Je kan wel zeggen: 'Wij willen een kind'. De vrouw moet echter wel nog zwanger geraken, natuurlijk. Het is nog altijd de (te) langdurige fase van we zullen wel zien."

Poll: Denk jij dat Herman een goeie vader zou zijn?TAGS  I  Herman Brusselmans