Kat Kerkhofs gaat volledig los met déze video in 'Dancing With The Stars': "Zaaaaalig" Buitenland
Buitenland

Kat Kerkhofs gaat volledig los met déze video in 'Dancing With The Stars': "Zaaaaalig"

Kat Kerkhofs gaat volledig los met déze video in 'Dancing With The Stars': "Zaaaaalig"

Sommige programma's zijn zo leuk om te doen dat je er als (co-)gastheer volledig in opgaat. Zoals Kat Kerkhofs in Dancing With The Stars.

Een 'zotte doos': zo mogen we Kat Kerkhofs gerust omschrijven zonder haar te beledigen. Wie haar man en profvoetballer Dries Mertens een beetje volgt zal dat wel al gemerkt hebben. Nooit bang om zichzelf bloot te geven, letterlijk maar dus zeker ook figuurlijk.

Windmachine

Onder de titel 'A day at the office…' postte ze recent op Instagram een video waarin ze een imitatie van Céline Dion neerzette. En dat deed ze niet zomaar. Là Kerkhofs kreeg de hulp van enkele mannelijke juryleden en ook de technici van 'Dancing With The Stars' werden ingeschakeld.

Zo werden er spots, een windmachine en uiteraard een soundtrack van Céline Dion bijgehaald. Het leek wel een optreden in het Sportpaleis. En Kat genoot er duidelijk met volle teugen van. Dat deden overigens ook haar volgers.

Natalia en Zita Wouters

Want de positieve reacties op haar Instagram waren niet te tellen. Velen vonden het ook hilarisch. Dries Mertens uiteraard, maar ook Zita Wauters met lachende icoontjes en bijvoorbeeld ook Natalia met "Hahahahaha schoon schoon".

Swipe naar links om de video te bekijken.

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws