Zorgen om Ben, de vriend van Julia van K3: “We proberen er te zijn voor hem”

Zorgen om Ben, de vriend van Julia van K3: “We proberen er te zijn voor hem”
Vrijdag 4 Februari 2022 - 07:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Remi uit ‘K2 zoekt K3’ en zijn vriendin Lenny zijn goed bevriend met Julia van K3 en haar vriend Ben. De vriendschap ontstond tijdens ‘K2 zoekt K3’.

Remi en Julia zaten op dezelfde hotelkamer tijdens de teambuilding. Ze brachten zo veel tijd met elkaar door en zijn beste vrienden geworden. Ook met hun partners klikt het bovendien uitstekend.

In het diepe

Voor Julia is er veel veranderd sinds ze het nieuwe K3’tje is geworden. Volgens Remi moet er echter ook naar haar vriend Ben gekeken worden. Ook voor hem is er heel veel veranderd. “We proberen er ook echt te zijn voor Ben”, aldus Remi in Het Laatste Nieuws.

“Hij wordt eigenlijk een beetje in het diepe gegooid. Julia heeft een heel team begeleiders achter haar staan en wordt volop ondersteund sinds ze bij K3 zit, maar haar omgeving heeft dat natuurlijk niet”, weet Remi.

Veel respect

“Toch doet Ben zoveel moeite voor Julia en is hij enorm hard bezig met haar K3-avontuur”, gaat Remi verder. “Zo brengt hij haar geregeld naar de repetities of naar Studio 100. Het is bijzonder wat hij allemaal voor Julia doet. We hebben dan ook zoveel respect voor hem.”

Poll: Had jij al van de vriend van Julia gehoord?TAGS  I  Julia Boschman