Gunther Levi heeft nieuws na zijn pijnlijke ontslag bij 'Familie' Buitenland
Buitenland

Gunther Levi heeft nieuws na zijn pijnlijke ontslag bij 'Familie'

Gunther Levi heeft nieuws na zijn pijnlijke ontslag bij 'Familie'

Gunther Levi heeft zijn laatste opnamedag bij 'Familie' al achter de rug. Personage Peter Van den Bossche is nog april te zien in de soap en dan verdwijnt hij definitief.

Voor Gunther heeft het afscheid dus al plaatsgevonden. Het ontslag van Gunther kwam niet bepaald geruisloos. De kijkers van 'Familie' kwamen zelfs in opstand tegen die beslissing. Begrijpelijk ook, want hij speelt al 23 jaar mee in de VTM-soap. Bovendien was zijn personage erg geliefd.

Toekomst

Intussen heeft Gunther zijn blik dus al op de toekomst gericht. Eerst neemt hij even afstand. "Soms moet je op de pauzeknop drukken zodat alles even blijft stilstaan, om daarna terug met volle kracht vooruit te kunnen gaan", zegt Gunther op Instagram. "Nieuwe ideeën", laat hij ook weten.

Wat die nieuwe ideeën zijn, is nog niet duidelijk. "Volle gaas vriendje", reageert Davy Gilles, een van de Romeo's, op Instagram. Gunther blijft in ieder geval wel een van de Romeo's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws