-->

Loredana wacht angstig af na onverwacht dringende operatie: "Misschien te laat"

Loredana wacht angstig af na onverwacht dringende operatie:
Dinsdag 8 Februari 2022 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door WD

Het leven verloopt niet altijd zoals je hoopt, zeker niet op het vlak van gezondheid. Dat hebben nu ook Loredana en Pat Krimson nog eens aan den lijve ondervonden.

Want in Dag Allemaal bekent de zangeres dat ze recent een operatie ondergaan heeft. En dat is niet voor het eerst. "Ik voelde al een tijd druk op mijn blaas en ben op controle gegaan bij mijn gynaecologe. Het bleek een cyste te zijn", aldus Loredana.

Half verlamd

Een specialist raadde haar afgaande op de vorm en de structuur vervolgens aan het onmiddellijk te laten weghalen. "Straks is het misschien te laat, was de boodschap. Ik stond daar niet voor te springen, maar het was al bij al niet zo’n zware ingreep."

Loredana onderging een kijkoperatie. Gelukkig voor haar een stuk minder zwaar dan twee jaar geleden toen ze ook al een gezwel in een lymfeklier in de hals moest laten verwijderen. "Mijn gezicht was toen ook half verlamd na de operatie." 

Kwaadaardig?

Het goede nieuws was dat het gezwel toen goedaardig was. De grote vraag is natuurlijk of dat nu ook het geval zal zijn, want de kans bestaat altijd dat het deze keer om een kwaardaardig gezwel gaat. "Daar denk ik toch wel eens aan, ja", toont Loredana haar vrees.

"Ik moet de uitslag nog krijgen, ze konden dat pas onderzoeken na de operatie. Maar ik vertrouw erop dat het goed is." Pat Krimson besluit met: "We willen het niet dramatiseren. Maar toch denk ik: ‘Ho, zo’n jonge vrouw, en al drie keer geopereerd moeten worden, wat is dit nu weer?'"

Poll: Heb jij zelf al eens een kijkoperatie ondergaan?TAGS  I  Pat Krimson  I  Loredana