-->

Lize Feryn moet afscheid nemen: “Ik huil omdat ik dankbaar ben”

Lize Feryn moet afscheid nemen: “Ik huil omdat ik dankbaar ben”
Woensdag 16 Februari 2022 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Lize Feryn heeft maandag afscheid moeten nemen van haar grootvader. Dat maakte ze zonet bekend met een emotionele post op Instagram.

Lize heeft vandaag een video gedeeld waarop we kunnen zien hoe haar grootvader en grootmoeder samen een klein optreden geven. Daaronder pende Lize een boodschap neer die gericht is aan haar opa. Hij liet namelijk afgelopen maandag het leven.

Droom

“Als ik mag dromen, lieve opa, dan weet ik al wat”, begint Lize’s post. “Dan droom ik van wat jij met oma had. Het zorgen voor, het houden van, de zachtheid die met de jaren kwam. Het onvoorwaardelijke blijven bij, de eenvoud, de humor en het feit dat jij toegeven durfde dat je nu ouder was, je dingen van vroeger ineens anders las.”

“Lieve opa, schone mens, ik huil omdat ik dankbaar ben. Voor zoveel jaren, zoveel tijd, het smullen van je taarten, zoveel heerlijkheid. Voor je liefde, je fierheid, voor oma’s geluk. Rust zacht, lieve opa. Als ik de dag pluk, dan denk ik aan jou en weet ik al wat, dan droom ik van wat jij met oma had.”

Enkele bekende Vlamingen, waaronder Dina Tersago en Lauren Versnick, betuigden reeds hun medeleven. Ook Astrid Stockman reageerde op de post: “Heel veel liefs, Lize. Wat heb je een prachtige opa. Die vast heel trots is en blijft.”

Poll: Heb jij de avonturen van Lize Feryn en Aster Nzeyimana gevolgd in 'The Masked Singer'?



TAGS  I  Lize Feryn  I  Instagram