-->

Stan Van Samang openhartig: “Het is nu eenmaal zo, ik heb die fout begaan”

Stan Van Samang openhartig: “Het is nu eenmaal zo, ik heb die fout begaan”
Dinsdag 22 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I  

Stan Van Samang heeft openlijk gepraat over zijn sexting-schandaal en uit daarbij zijn dankbaarheid naar bepaalde mensen.

In september 2020 stonden de kranten er vol van: Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire werden betrapt op het versturen van naaktfoto’s naar een zekere ‘Eveline’. Die foto’s werden gretig gedeeld door heel Vlaanderen. Sean raakte er zijn vrouw door kwijt, maar de vriendin van Stan bleef aan Stans zijde.

Kracht

Tijdens de hele heisa bood Stan zijn excuses aan aan z’n fans tijdens een optreden in Boortmeerbeek. “Ik zal het nooit meer doen”, zei hij. En dat beloofde hij ook aan zijn Barbara. Zij bleef hem ondanks alles toch onvoorwaardelijk steunen, en daar is hij tot op vandaag nog steeds dankbaar voor.

Naar eigen zeggen hebben zijn doorzettingsvermogen en de steun van zijn vrouw, familie en vrienden de storm iets draaglijker gemaakt. “Ik heb fouten gemaakt, gelukkig werd ik met veel liefde omringd en vond ik de kracht om door te zetten en mijn hoofd niet te laten hangen”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Vergeven

Ook de steun van zijn fans hebben Stan erbovenop geholpen. “Ik ben zo dankbaar dat mijn vrouw, mijn naasten en mijn fans me niet hebben laten vallen en mij mijn fouten hebben vergeven. Het is nu eenmaal zo, ik heb die fout begaan. En daar moet ik mee leven.”

Poll: Zou jij jou partner vergeven?TAGS  I  Stan Van Samang  I  Sean Dhondt  I  Peter Van de Veire