-->

Nathalie Meskens komt terug op belangrijke beslissing: “Het blijft beangstigend”

Nathalie Meskens komt terug op belangrijke beslissing: “Het blijft beangstigend”
Donderdag 24 Februari 2022 - 13:00   I  

Stilzitten staat niet in Nathalie Meskens (39) haar woordenboek. Met een nieuw tv-programma en een kersverse spruit neemt ze dan ook erg veel hooi op de vork.

Nathalie is twee keer per week te zien in het VTM-programma ‘Paradijs zoekt Personeel', waarvoor ze met haar man, zoon en dochter een tijdje in Zanzibar verbleef. Een paar jaar geleden zag haar leven er nochtans helemaal anders uit. Toen was ze er nog niet zo van overtuigd dat kinderen hebben wel een goed idee was. “Ik ben bang voor de zwaarte die ik zie hangen over de nieuwe generatie”, zei ze daar indertijd over. In het Nieuwsblad vertelt de mama van twee doodeerlijk dat ze er nog altijd niet helemaal zeker van is of ze wel de juiste keuze heeft gemaakt.

“Ik voel die verpletterende verantwoordelijkheid ook om hen te behoeden voor die grote boze wereld. Het blijft beangstigend. De stippenactie tegen pesten is zoiets. Je hebt daar geen controle over, maar ik kan alleen maar hopen dat mijn kinderen er geen slachtoffer van worden en sterk genoeg zijn om ertegen te kunnen. Ook tegen die giftige, van de pot gerukte commentaren overal.”

De presentatrice zegt dat ze lang heeft getwijfeld om een gezin te stichten: “Maar uiteindelijk is het er dus toch van gekomen. Waarom? Tja, dat is de natuur, zeker? Er is nog altijd zoveel onrecht, honger en miserie. Ik kan daar met mijn verstand niet bij. Misschien ben ik niet intelligent genoeg, maar hoe kan het dat onze wereldleiders er niet in slagen om dat voor eens en voor altijd uit te roeien?”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial)

Poll: Ik...

TAGS  I  Nathalie Meskens