-->

Dochter Marco Borsato reageert voor het eerst sinds misbruikschandaal

Dochter Marco Borsato reageert voor het eerst sinds misbruikschandaal
Vrijdag 25 Februari 2022 - 07:00   I   Foto: Instagram   I  

De kinderen van Marco Borsato krijgen het zwaar te verduren na alle aantijgingen tegen hun vader wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dochter Jada doorbreekt nu eindelijk te stilte.

Het is de eerste keer dat Jada een reactie geeft op de verhalen die over haar bekende vader rondgaan. Zo geeft de 19-jarige actrice, die onlangs haar debuut maakte in de Nederlandse soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, dat ze zelf ook afziet van het schandaal. Het zou haar acteerdebuut naar eigen zeggen flink verpest hebben.

Nare reacties

“Ik kreeg nare reacties op social media”, vertelt ze in het weekblad Story. Hoewel de verhalen van de voorbije weken er diep hebben ingehakt bij haar, doet ze heel erg haar best om de hele toestand van zich af te zetten: “Ik probeer weg te blijven van alle negativiteit. Dat gaat me goed af.”

Haar broer Luca liet eerder al weten veel last te hebben van alle commotie. Zowel hij, Jada als Senna worden op social media overladen met dreigementen: “Wat vooral belangrijk is, is dat ‘naasten’ hier sowieso in direct begrip heel weinig mee te maken hebben. Wij weten wat we weten en that’s it. Daar praten we verder niet over”, aldus Luca tegen juice-channel Reality.Fbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Poll: Denk je dat de carrière van Marco Borsato nog kans op overleven heeft?TAGS  I  Marco Borsato  I  Jade Borsato