-->

Grote zorgen om Sean Dhondt: "Maithé deelde hem zelfs een echte vuistslag uit"

Grote zorgen om Sean Dhondt:
Dinsdag 16 Augustus 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De reactie van Sean Dhondt op de ruzie met zijn vriendin Maithé Rivera doet bij sommigen de wenkbrauwen fronsen. De twee kregen het met elkaar aan de stok op vakantie in Turkije.

Op een bepaald moment deelde Maithé Sean zelfs een slag uit op de wang. "Eén namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel wel eens voorheeft", zegt Sean daarover op sociale media. "We hadden een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel."

Dag Allemaal merkt op dat heel wat mensen het niet eens zijn met de uitspraken van Sean. "Blijkbaar vindt hij slagen in z’n gezicht van zijn eigen lief (al dan niet in een zatte bui - zo’n zwak excuus) minder erg dan een uitgelekt filmpje", citeert het weekblad iemand.

"Stel dat we een man te zien krijgen die een vrouw slaat, dán was het internet te klein! Dit gedrag is ontoelaatbaar, zij heeft zichzelf niet onder controle."

Agente

Iemand merkt ook op dat Maithé politieagente is. "Ze zal het mogen uitleggen aan haar bazen. Dat was geen klap die ze gaf, maar een vuistslag."

TAGS  I  Sean Dhondt  I  Maithé Rivera