An Lemmens in zak en as na geboorte van tweede kindje: "Ik jankte me de ogen uit" showbizz
showbizz

An Lemmens in zak en as na geboorte van tweede kindje: "Ik jankte me de ogen uit"

An Lemmens in zak en as na geboorte van tweede kindje: "Ik jankte me de ogen uit"

An Lemmens heeft op Instagram openlijk verteld over de moeilijkheden na de geboorte van haar tweede kindje. Niet alles liep van een leien dakje.

“Borstvoeding was een piece of cake en dat zou bij mijn tweede vast en zeker ook zo gaan. Toch? Niet dus”, aldus Lemmens. “In het hospitaal vlotte die borstvoeding allesbehalve. Ondanks dat er me verteld werd dat mijn kindje juist aanhapte voelde ik dat er iets niet juist zat, mama’s intuïtie is heel sterk. Zo bleek ook, want ons kindje begon teveel gewicht te verliezen."

"Er werd me gezegd dat ik moest bijvoeden met poedermelk in flesjes. En ondertussen jankte ik me een oog uit. Want hoe kon dit nu niet lukken? Waar faalde ik? Uiteindelijk vertrok ik naar huis met de opdracht flesjesvoeding te geven en bij te kolven, en zo stilletjesaan de poedermelk af te bouwen en meer moedermelk te geven. Het voelde zo verkeerd", zegt ze.

"Ik zat in zak en as, was helemaal uitgeput en wanhopig totdat twee fantastische vroedvrouwen aan huis me wisten te overtuigen dat het goed ging komen, dat mijn intuïtie juist zat", vervolgt de presentatrice. "Na het tweede bezoekje de dag erna had ik een baby die eindelijk goed dronk. En die doos poedermelk staat 6 maanden later nog steeds onaangeroerd in de kast."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws