-->

Lotte Vanwezemael vertelt over vreselijke date-ervaringen: “Op mijn hoede”

Lotte Vanwezemael vertelt over vreselijke date-ervaringen: “Op mijn hoede”
Zaterdag 10 September 2022 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Sinds vorig jaar gaat Lotte Vanwezemael weer als vrijgezel door het leven. Daarvoor had ze een relatie van zeven jaar. De seksuologe maakte onlangs een profiel aan op Tinder, maar vertelt in de podcast 'Gossip Guy' van Ender Scholtens over de problemen die ze vaak ondervindt.

Het Tinderavontuur van Lotte Vanwezemael loopt niet van een leien dakje. Ze is naar eigen zeggen nochtans altijd al heel sociaal geweest. "Maar als het over daten gaat, ben ik wel meer op mijn hoede", vertelt ze openlijk. "Ik weet niet meer wie mij leuk vindt om wie ik ben en niet omdat ik bekend ben."

Zo vernam ze al vaker via-via dat sommige dates nadien bij hun vrienden opscheppen dat ze met de enige echte 'Seksuolotte' op date zijn gegaan. En dat is blijkbaar niet zonder gevolgen. "Normaal word ik snel verliefd, maar nu merk ik dat er toch een muurtje is", zegt Lotte.

In haar ideale wereld zou ze de liefde van haar leven nog steeds in het echte leven leren kennen. Tijdens het uitgaan bijvoorbeeld, op een festival of tijdens het werk.

TAGS  I  Lotte Vanwezemael