-->

Vandaag is een heel bijzondere dag voor prinses Maria Laura

Vandaag is een heel bijzondere dag voor prinses Maria Laura
Zaterdag 10 September 2022 - 08:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vandaag vindt hét royaltyhuwelijk van het jaar plaats. Prinses Maria Laura, dochter van prinses Astrid, en haar vriend William Isvy, geven elkaar straks het ja-woord in Brussel.

Vandaag is de grote dag aangebroken. Ondanks de tragische gebeurtenissen in het Britse koningshuis gaat het huwelijk van de Belgische prinses Maria Laura en haar partner William Isvy gewoon door.

Het huwelijkspaar was echter wel heel ontroerd door het nieuws. "Tijdens de religieuze viering op zaterdagnamiddag zal een moment van gebed en bezinning gewijd worden aan Hare Majesteit koningin Elizabeth II", meldt Herve Verhoosel, woordvoerder van het koppel.

De burgerlijke trouw zal plaatsvinden in het Brusselse stadhuis. Volgens Verhoosel zou het om een privéhuwelijk gaan. Enkel de intieme kring is uitgenodigd. Later vandaag schuiven Maria Laura en haar toekomstige hun discretie aan de kant en verhuizen ze naar de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal voor de grote huwelijksceremonie. Daar zullen maar liefst 500 aanwezigen zijn.

TAGS  I  Maria Laura  I  Astrid  I  William Isvy