-->

Marco Borsato betrapt met onbekende dame: "Op date met getrouwde vrouw"

Marco Borsato betrapt met onbekende dame:
Zondag 11 September 2022 - 13:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Marco Borsato leek even van de aardbol verdwenen na het grote 'The voice of Holland'-schandaal. Hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma. Vrijdagavond werd hij voor eerst sinds lange tijd op restaurant gespot en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan.

Marco Borsato was namelijk aan het dineren in het gezelschap van een onbekende vrouw. De Instagrampagina Juicechannel deelde enkele beelden van de twee. "Marco heeft vanavond gegeten bij restaurant Vito in Alkmaar met een onbekende dame", stond er bij de foto’s. "Hmmm, had hij een date?" Naar het schijnt was Marco heel erg op zijn hoede. Hij wilde duidelijk niet betrapt worden.

Hij zou op stap zijn geweest met ene Sanne. "Ze schijnt een goede vriendin van Marco te zijn. Verder is ze getrouwd en gaat Marco goed met haar en haar gezin om", meldt Juicechannel. Een volger deelt al snel mee dat het niet de eerste keer zou zijn dat Marco iets heeft met een getrouwde vrouw zou beginnen. "Ook had hij zo’n soortgelijke relatie met de vrouw van een goede vriend van hem", klinkt het.

Hieronder kan je alle foto’s bekijken:

TAGS  I  Marco Borsato