-->

Nathalie Meskens maakt verrassende verschijning op tv: "Kon beter"

Nathalie Meskens maakt verrassende verschijning op tv:
Maandag 12 September 2022 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gisterenavond kon je op VTM opnieuw terecht voor een nieuwe aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Naast K3, CAMILLE en Margriet Hermans mocht een heel opvallende naam het podium vervoegen.

Dat Nathalie Meskens heel wat in haar mars heeft, is geen geheim. Ze kan een stevig potje zingen en bracht een tijdje geleden ook haar eerste eigen single 'You Knocked Down My Walls' uit. Die mocht ze gisterenavond onder de naam MSKNS brengen op het podium in Westende.

Nathalie wist het 'Tien Om Te Zien'-publiek helemaal te betoveren met haar lied. Daarin vertelt ze haar eigen liefdesverhaal. Het gaat over de dag dat ze haar man in een wijnbar ontmoette, volledig onverwacht.

"Ik ben superblij en dankbaar dat ik erbij mag zijn", zei ze eerder al in Het Laatste Nieuws. Het bleek niet makkelijk te zijn om haar plekje op het podium te bemachtigen. Ook op de radio is de single geen groot succes. Maar Nathalie lijkt wel nog steeds ambitie te hebben om haar muziekcarrière verder uit te bouwen. "Het kan altijd beter. Het is voor iedereen in de muziekindustrie knokken. Erg vind ik dat niet. Het geeft me net extra veel uitdaging", besloot ze vastberaden.

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  Tien Om Te Zien