Sarah De Bie doet pijnlijke onthulling over haar man Wout Van Aert: "Hij heeft het er lastig mee"

Sarah De Bie doet pijnlijke onthulling over haar man Wout Van Aert:
Zaterdag 6 April 2019 - 12:43   I   Foto: Photonews   I  Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Wout Van Aert heeft het nog steeds moeilijk met de dood van Michael Goolaerts vorig jaar in Parijs-Roubaix. De twee waren op dat moment ploegmaats.

“We zaten in de auto toen we het nieuws over Michael hoorden, samen met een vriendin. Zij heeft haar papa ook verloren door een hersenbloeding na een koers. Voor haar was dat superconfronterend. We hebben samen een potje geweend. Maar daarna hebben we dat nieuws terug verdrongen, denk ik. De koers ging voort en Wout zat vooraan", vertelt Sarah De Bie, de vrouw van Van Aert, in Het Laatste Nieuws.

"Pas op de piste in Roubaix kwam het ongeluk van Michael opnieuw naar boven: Wout wist nog van niks - hij had wel gehoord dat Michael gevallen was, maar meer ook niet. En ik vond dat hij het slechte nieuws van mij moest horen. Hij moest direct weg en mocht geen interviews geven na de finish: hij begreep niet waarom. Maar toen ik hem vertelde wat er écht aan de hand was, kwam de schok natuurlijk keihard aan.”

"Hij praat er niet graag over. Maar ik weet dat hij het er iedere dag nog lastig mee heeft. Hij heeft het verwerkt, maar het gaat nooit meer weg. Het doodsprentje van Michael staat hier nog altijd op de kast.”

TAGS  I  Wout Van Aert  I  Michael Goolaerts  I  Sarah De Bie  I  sport