Eline De Munck bereikt fantastische mijlpaal in carrière: "Stevig feestje" showbizz
showbizz

Eline De Munck bereikt fantastische mijlpaal in carrière: "Stevig feestje"

Eline De Munck bereikt fantastische mijlpaal in carrière: "Stevig feestje"

Dat de brillenlijn van Eline De Munck een groot succes is, kan niemand ontkennen. Met winkels over het hele land voorziet ze slechterziend Vlaanderen van hippe monturen. Nu heeft de brillenontwerpster een speciale mijlpaal in haar carrière bereikt.

Zeven jaar na de lancering van Odette Lunettes, heeft Eline namelijk een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. Zaterdagavond won ze de 'Silmo D’Or' in Parijs, ook wel "de Oscar van de brillen" genoemd. "Een Silmo D’Or winnen. Van een grotere verwezenlijking konden we niet dromen", schrijft Eline op Instagram.

"De Silmo-beurs is de grootste brillenbeurs ter wereld. Het is de place to be om je als merk te onderscheiden", legt Eline uit in Het Laatste Nieuws. "Intussen hebben zelfs verdelers uit Amerika interesse getoond." En dat mag wel gevierd worden. "We hebben de Silmo-beurs afgesloten", gaat ze verder. "Voor een stevig feestje moest je aan onze stand zijn."

Op Instagram wordt Eline uitbundig gefeliciteerd. "Zo ontzettend verdiend", schrijft Evi Hanssen onder Elines foto. "Of course you can, gefeliciteerd", reageert Natalia. "Geweldig, proficiat!" En "Congratulations", willen Astrid Coppens en Kelly Pfaff op hun beurt nog kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws