Kijkers van 'Thuis' vrezen voor het ergste: "Dit loopt slecht af" showbizz
showbizz

Kijkers van 'Thuis' vrezen voor het ergste: "Dit loopt slecht af"

Kijkers van 'Thuis' vrezen voor het ergste: "Dit loopt slecht af"

In de Facebookgroep 'Hier kom ik Thuis' speculeren de kijkers er altijd op los. Met het nieuwe seizoen zitten er ook een heleboel nieuwe verhaallijnen aan te komen. En veel fans lijken het over één iets wel eens te zijn.

Kijkers vrezen dat Sam en Tim, een van hun favoriete koppels, binnenkort uit elkaar gaan. "Nog een relatiecrisis op komst! Tim is zo afstandelijk geworden", schrijft een trouwe fan. De hoofdinspecteur maakt inderdaad een moeilijke periode door.

Hij heeft net een brand overleefd nadat zijn undercoveroperatie tegen Chris mislukt is. Volgens velen lijdt hij nu aan een post-traumatische stressstoornis. Bovendien wordt hij nu ook nog eens gedegradeerd op het politiebureau. Hij lijkt zich volledig van Sam af te sluiten. "Dat voorspelt niet veel goeds", "Dit loopt slecht af" en "In Thuis houdt geen enkele relatie stand", lezen we in de reacties.

Maar niet alleen bij Sam en Tim hangt er volgens de fans onweer in de lucht. Ook in de relatie van Thilly en Harry hebben ze geen goed oog. Zij gingen onlangs een open relatie aan omdat ze meer pit in hun leven wilden. "Dat is om problemen vragen" en "Dit overleeft hun relatie nooit", denken de kijkers luidop na.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws