-->

Ruth Beeckmans deelt hartverscheurend bericht op speciale dag, Natalia reageert

Ruth Beeckmans deelt hartverscheurend bericht op speciale dag, Natalia reageert
Maandag 3 Oktober 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het is een bijzondere dag ten huize Beeckmans. Ruths dochtertje wordt namelijk 3 jaar vandaag. Groot feest dus, maar tegelijk is het een erg emotionele dag voor de actrice.

Vijf maanden geleden moest Ruth helaas afscheid nemen van haar partner Gary, de vader van haar kinderen. Op zijn 54ste kwam hij onverwacht te overlijden. En dat valt Ruth nog steeds heel zwaar. Op de verjaardag van haar dochtertje Cobey-Mae deelt ze een aangrijpend bericht.

“Papa zou zo trots op je zijn”, schrijft Ruth bij een reeks schattige foto’s van de jarige job. “Hoewel het verschrikkelijk jammer is dat hij niet bij ons is om je verjaardag te vieren, verwarmt het mijn hart elke dag om te zien hoeveel invloed hij op je heeft gehad in die korte tijd die jullie maar samen hadden”, gaat ze met verder.

Ruth ziet haar vriend in alle kleine dingen die haar dochtertje doet. “Hij is bij je, mijn lieve schat, voor eeuwig en altijd”, klinkt het. Cobey-Mae kreeg onder andere een prachtige ingekaderde foto van zichzelf met haar papa cadeau.

Hart onder de riem

Cobey-Mae mag uit alle hoeken verjaardagswensen verwachten. “Gelukkige verjaardag, lieve meid”, “Hiep hiep hoera” en “3 jaar al, wat een grote princes”, schrijven Ruths volgers onder andere. “3 jaar Cobey-Mae, ze straalt enorm”, wil Natalia kwijt. “Proficiat, prachtig popje”, wenst An Lemmens haar toe. Ook Sam Gooris en ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen feliciteren haar.

TAGS  I  Ruth Beeckmans  I  Natalia  I  An Lemmens