Verrassing van jewelste: Staf en Mathias Coppens kondigen geweldig nieuws aan showbizz
showbizz

Verrassing van jewelste: Staf en Mathias Coppens kondigen geweldig nieuws aan

Verrassing van jewelste: Staf en Mathias Coppens kondigen geweldig nieuws aan

De een woont met zijn gezin in Zweden, de ander verwacht binnenkort zijn derde kindje. Het zijn mooie tijden voor de gebroeders Coppens. En nu laten ze zelfs nog meer goed nieuws op de wereld los.

Staf en Mathias hebben een gloednieuw seizoen van 'Code van Coppens' ingeblikt. Het populaire programma keert binnenkort dus terug naar alle schermen. Maar dat is niet alles. In afwachting van het nieuwe seizoen komen de broers met een splinternieuw concept op de proppen.

Binnenkort kan je je zelf in 'Code van Coppens' wanen. Vindingrijk als ze zijn, pakken Staf en Mathias namelijk uit met een escaperoom in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Helemaal in teken van het programma. De escaperoom zal vijf verschillende kamers tellen, waarvan de thema’s geïnspireerd zijn op de afleveringen uit de voorbije seizoenen.

Voor de waaghalzen onder ons: op 29 oktober opent de escaperoom zijn deuren. Vanaf dan kan iedereen de wondere wereld van de televisiebroers betreden en aan de lijve ondervinden wat veel BV’s hen al voordeden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws