-->

Rechter heeft een heel duidelijke boodschap voor Bart De Pauw: “Hard vonnis”

Rechter heeft een heel duidelijke boodschap voor Bart De Pauw: “Hard vonnis”
Maandag 10 Oktober 2022 - 15:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eindelijk is het zover. De rechtbank heeft zich uitgesproken over de zaak Bart De Pauw en het vonnis is niet in zijn voordeel.

Bart De Pauw werd door de VRT ontslagen nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag door verschillende vrouwen, waaronder ook Maaike Cafmeyer. Bart vond dat hij te snel aan de kant werd geschoven door de VRT, omdat er nog geen grondig onderzoek had plaatsgevonden.

Daarom eiste hij samen met zijn vrouw, kinderen en managementvennootschap een schadevergoeding van ongeveer 13 miljoen euro. Echter denkt de rechtbank daar anders over, want Bart zal geen schadevergoeding krijgen. De VRT krijgt daarentegen wel een voorlopige schadevergoeding van 1 euro.

De advocaat van Bart De Pauw is niet blij. “Wij zijn heel teleurgesteld door het vonnis van de rechtbank”, vertelt hij. “We vinden dit een heel hard vonnis en we zijn er nog steeds van overtuigd dat Bart door de VRT buitenproportioneel hard is behandeld”, voegt hij toe. Het is nog niet duidelijk of Bart in beroep zal gaan.

TAGS  I  Bart De Pauw