-->

Op deze grote vraag kreeg Rachel Hazes nooit een antwoord van André: "Waarom?"

Op deze grote vraag kreeg Rachel Hazes nooit een antwoord van André:
Zaterdag 15 Oktober 2022 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het is ondertussen al 18 jaar geleden dat André Hazes is overleden. Toch heeft Rachel Hazes nog een belangrijke vraag voor hem waar ze nooit een antwoord op heeft gekregen.

Rachel Hazes post een mooie boodschap op Instagram ter ere van André. “Lieve schat, vandaag zijn wij alweer 31 jaar getrouwd”, begint ze. Vervolgens zegt ze dat mensen vaak aan haar vragen of ze nog vragen heeft voor hem. “Ik zeg altijd nee, niet een. Omdat ik als geen ander weet hoe jij dacht en hoe jij met alles om zou zijn gegaan”, schrijft ze.

Toch heeft Rachel nu een vraag gevonden die ze nog graag zou willen stellen aan hem, want daar heeft ze nooit een antwoord op gekregen. “We kwamen in januari 1991 weer definitief bij elkaar en we zijn op 14 oktober 1991, precies 9 maanden erna, getrouwd. Wat ik je nog graag zou willen vragen lieverd is waarom je zo snel wilde trouwen”, klinkt het.

“Jij hebt onze trouwerij helemaal geregeld en ik mocht me nergens mee bemoeien”, bekent Rachel. Ook moet ze nog vaak lachen om hun trouwkaart, waar ze nu een foto van deelt op Instagram. “Ik kijk net als iedere avond dadelijk weer naar de sterren en geef jou weer die knipoog en feliciteer ik je met onze trouwdag”, sluit ze af.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

TAGS  I  André Hazes  I  Rachel Hazes