-->

James Cooke en Dorian zijn in de wolken en delen leuk nieuws: "Eindelijk zover"

James Cooke en Dorian zijn in de wolken en delen leuk nieuws:
Maandag 17 Oktober 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

James Cooke en Dorian Liveyns zijn dolgelukkig. Het koppeltje maakt dan ook eindelijk werk van iets dat eigenlijk al lang geleden had moeten gebeuren.

James en Dorian zijn zeven jaar samen en stapten vorig jaar in de zomer in het huwelijksbootje. De twee zijn dolgelukkig samen. Al is er één iets dat het stelletje nooit heeft kunnen doen, tot nu dus. Op Instagram deelt James dat het er eindelijk van gekomen is: de tortelduifjes zijn op huwelijksreis vertrokken.

Op Instagram zien we het prachtige koppeltje stralen en genieten van een zonnige stranddag. “Let’s call it our honeymoon! Eindelijk”, schrijft James. “Qualitytime met de beste.” En die qualitytime was broodnodig. “Onlangs heeft Dorian me erop gewezen dat het nu toch echt tijd was om nog eens samen op reis te gaan”, vertelde James eerder in Dag Allemaal. “Awel, nu lukt het en er zal niets meer tussenkomen: volgende week trekken we voor tien dagen naar het zuiden.”

Ze trokken naar zonnigere oorden en hebben er de tijd van hun leven. James' volgers wensen hem dan ook alle plezier van de wereld toe. “Geniet ervan, schatjes”, schrijven zowel Christoff als Dina Tersago in de reacties. “Jongens, geniet, profiteer, make memories”, wenst Astrid Stokman hen toe. Maar ook Kelly Pfaff, Ruth Beeckmans en Bart Kaëll reageren dolenthousiast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984)

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  James Cooke  I  Dorian Liveyns