-->

Houdt huwelijk tussen Bart De Pauw en Ines wel stand? Hun vrienden weten meer

Houdt huwelijk tussen Bart De Pauw en Ines wel stand? Hun vrienden weten meer
Vrijdag 21 Oktober 2022 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het zit Bart De Pauw niet mee. Hij krijgt de ene klap na de andere te verwerken. Zo heeft hij onlangs zijn rechtszaak tegen de VRT verloren. Hij kan fluiten naar de 13 miljoen euro schadevergoeding die hij van de openbare omroep eiste.

Ook voor zijn vrouw Ines zijn het op zijn minst gezegd geen gemakkelijke tijden. Velen vragen zich dan ook af hoelang ze dit nog zal verdragen. Maar toch blijft ze Bart door dik en dun steunen. “Hoewel zij de afgelopen tijd heel wat zaken heeft moeten horen die wellicht niet zo prettig zijn, blijft zij Barts grootste fan”, vertellen vrienden van koppel aan Dag Allemaal.

Tijdens het proces bleef Bart steevast enkele fouten ontkennen, maar hij heeft ook dingen moeten toegeven. En dat is niet leuk om te horen. “Maar Ines heeft die pijnlijke gebeurtenissen intussen een plaats kunnen geven”, klinkt het. Ze ziet Bart nog steeds graag en ze blijven ondanks alles een sterk koppel vormen.

Relatietherapeute Margo Van Landeghem schrikt daar ook niet van. “Voor sommige vrouwen zou het over en uit zijn, anderen blijven loyaal aan hun partner”, zegt ze. Toch zou het volgens haar de verkeerde kant opgaan. “Wat we in zulke gevallen ook vaak zien, is dat de relatie aanvankelijk goed standhoudt, maar dat de problemen later alsnog de kop opsteken, zodra het koppel niet meer in crisismodus zit”, aldus Margo.

TAGS  I  Bart De Pauw  I  Ines De Vos