-->

Maxime Meiland kan haar woede niet langer beheersen: "Hier balen we echt van"

Maxime Meiland kan haar woede niet langer beheersen:
Maandag 24 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Maxime Meiland is bijzonder kwaad. In een nieuw interview onthult ze wat er juist aan de hand is en ze haalt hard uit naar haar naaste omgeving.

Maxime Meiland is van plan om weer te verhuizen. Juicekanaal ‘Reality_FBI’ deelde eerder al een foto van het nieuwe huis en onthulde ook meteen dat Maxime al getekend zou hebben. Volgens de makelaar zou de villa al verkocht zijn onder voorbehoud. Echter is Maxime erg kwaad dat dit nieuws al op verschillende mediakanalen wordt verspreid.

Op 'Radio 538' laat ze duidelijk weten dat ze het niet leuk vindt dat iemand uit haar omgeving deze informatie heeft doorgespeeld. “Ik heb dit echt in de inner circle gehouden en dan krijg ik er een beetje een raar gevoel bij”, aldus Maxime. “Ik snap het niet, want we hebben het heel erg binnenskamers gehouden”, voegt ze toe.

Bovendien heeft ze ook nog wat te vertellen over de villa. “Dat is nog helemaal niet rond. We vinden dat huis waanzinnig, maar het is natuurlijk een ontzettend duur huis. Ik moet kijken of het allemaal gaat lukken”, bekent ze. “We hebben wel een bod gedaan, maar zijn nu met de bank in gesprek. Het kan ook zijn dat dat wordt afgeketst”, zegt Maxime.

TAGS  I  Maxime Meiland