-->

Verrassend bezoekje in 'The Voice' vertedert Natalia en kijkers: "Té schattig"

Verrassend bezoekje in 'The Voice' vertedert Natalia en kijkers:
Maandag 24 Oktober 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Dit jaar kunnen we dubbel en dik genieten van 'The Voice van Vlaanderen', met nieuwe afleveringen op vrijdag én zondag. Tussen de Blind Auditions door trakteert VTM ons af en toe ook op blikje achter de schermen bij de coaches.

Gisteren pakte VTM uit met beelden die de harten van iedereen op de bank in één klap deden smelten. Coaches Mathieu Terryn, Jan Paternoster en Laura Tesoro maken zich klaar in hun loge als Natalia plots binnenwandelt met haar schattige dochtertje Bobbi-Loua. Die vergezelde haar mama bij de opnames van ‘The Voice’, maar stond op een punt om weer naar huis te vertrekken.

“Er is er hier eentje heel moe, dus we komen nog even goedendag zeggen”, klinkt het bij Natalia. Tot grot jolijt van de coaches én Bobbi-Loua. Op iedereens gezicht wordt instant een brede glimlach getoverd. Bobbi-Loua lijkt Laura Tesoro zelfs al te herkennen.

Ook voor de kijker was dit een ontroerend momentje. “Oooh zo lief”, “Heel leuk dat Natalia’s dochtertje eens op bezoek komt“, “Wat een schatje” en “Ondertussen al een pak gegroeid maar nog steeds even schattig”, hebben de fans van het programma erover te zeggen.

Jan Paternoster

“Ze is ongeveer dezelfde leeftijd als mijn zoontje Lucca”, vertelde Jan aan de andere coaches. Ook hij wou zijn kindje meenemen naar de opnames, maar die had net een lastige nacht achter de rug. Het zal dus voor een volgende keer zijn. Eén ding is zeker: de kijker zou het maar al te graag zien gebeuren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)