-->

Mathieu Terryn verklapt eindelijk meer over vete met Koen Wauters: "Hete adem"

Mathieu Terryn verklapt eindelijk meer over vete met Koen Wauters:
Vrijdag 28 Oktober 2022 - 14:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Mathieu Terryn en Koen Wauters schitteren momenteel samen in ‘The Voice van Vlaanderen’. Mathieu moet nu toch wat kwijt over zijn collega die eerder al toegaf de hete adem in zijn nek te voelen van de jongere garde.

Mathieu Terryn zit dit seizoen naast Natalia, Jan Paternoster en Koen Wauters op de rode stoelen van ‘The Voice van Vlaanderen’. De coaches lijken het allemaal goed te kunnen vinden met elkaar, maar nu moet de Bazart-zanger toch wat kwijt over Koen. Zo zou er enkele jaren geleden, toen Bazart de nieuwe hype werd, een vete zijn geweest tussen de twee.

In een nieuw interview met Dag Allemaal wordt aan Mathieu gevraagd wat daar juist van aan was en hij heeft een duidelijk antwoord klaar. “Er is nooit kwaad bloed geweest”, bekent hij. “Het enige was dat wij ook een Nederlandstalige band waren die als een raket gelanceerd werd, en in dat opzicht werden we vaak vergeleken met elkaar”, aldus Mathieu.

Enkele jaren verder is het nu toch duidelijk geworden dat Bazart iets heel anders doet dan Clouseau. “Ik kan alleen maar dromen van een carrière als Koen, wij praten daar soms ook over”, geeft Mathieu toe. “Af en toe zal er weleens een leeftijdsgebonden grapje vallen, maar er is vooral veel wederzijds respect”, besluit hij.