-->

Klaasje Meijer heeft niet mis te verstane boodschap voor K3’tje Julia Boschman

Klaasje Meijer heeft niet mis te verstane boodschap voor K3’tje Julia Boschman
Zondag 30 Oktober 2022 - 13:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het is bijna een jaar geleden dat Klaasje Meijer K3 officieel verliet en haar plaatsje afstond aan Julia Boschman. Het K3-leventje lijkt Klaasje nu volledig achter zich te laten.

Ze heeft dan ook geen beetje spijt van haar beslissing. Onlangs verhuisde Klaasje naar Londen om daar aan haar acteercarrière te timmeren, een wereldstad waar niemand haar kent. En dat brengt haar de nodige rust. “Een grote en welgekomen vrijheid”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “Het afgelopen jaar met K3 was een grote rollercoaster”, klinkt het.

“Een bevoorrecht mens”, durft Klaasje zich te noemen. Na haar exit bij K3 blijven de aanbiedingen namelijk van alle kanten binnenstromen. K3 is dus voltooid verleden tijd, maar haar vriendschap met Hanne en Marthe daarom niet. Ook al lijkt het voor de buitenwereld misschien niet zo, de ex-collega’s hebben nog heel vaak contact met elkaar.

“Logisch dat we elkaar nog regelmatig blijven zien en horen, we hebben zó intensief samengewerkt”, vertelt Klaasje. Maar dat houdt ze bewust wat op de achtergrond. “Omdat ik vind dat Julia haar podium moet krijgen, net zoals Hanne en Marthe mij m'n vrijheid gunnen”, klinkt het. Al kon ze het onlangs toch niet laten om stiekem de nieuwe K3-show met Julia bij te wonen. “En het deed me oprecht deugd dat ze met hun drieën zo goed bezig zijn”, aldus Klaasje.

TAGS  I  K3  I  Klaasje Meijer  I  Hanne Verbruggen  I  Marthe De Pillecyn  I  Julia Boschman