-->

Kat Kerkhofs betovert volgers met schattige halloweenkostuums van gezinnetje

Kat Kerkhofs betovert volgers met schattige halloweenkostuums van gezinnetje
Maandag 31 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Bij Halloween hoort natuurlijk de gepaste outfit. Het is dé gelegenheid bij uitstek om nog eens diep in je verkleedkoffer te duiken. Heel wat beroemdheden doen er dan ook met plezier aan mee.

De prijs voor beste kostuum gaat dit jaar ongetwijfeld naar Kat Kerkhofs en Dries Mertens. Ze mogen dan wel in het verre Turkije zitten, Halloween laten ze niet aan zich voorbijgaan. Het koppeltje haalde alles uit de kast en zorgden voor originele matching kostuums voor hun gezinnetje.

Ook hun zoontje Ciro en hun hond mogen er dus aan geloven. Kat en Dries haalden dit jaar inspiratie uit ‘Aladdin’. Ze bliezen de Disney-film nieuw leven in. Kat ging verkleed als Jasmine, Dries als Aladdin en zoontje Ciro als aapje Abu. Hun hond mocht tijger Radja spelen.

Op Instagram tonen ze zichzelf in hun schattige kostuums. En of hun volgers fan zijn. “Geniaal”, “Prachtig” en “Het mooiste gezin ter wereld”, luidt het in de reacties. Ook Jennifer Heylen en Élodie Ouédraogo zijn dolenthousiast. “Allez, merci”, grapt Rode Duivel Radja Nainggolan nog, die naar dezelfde naam luistert als de tijger, gespeeld door de hond van Kat en Dries.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)