-->

Kat Kerkhofs tovert lach op het gezicht met hilarische beelden van zoontje Ciro

Kat Kerkhofs tovert lach op het gezicht met hilarische beelden van zoontje Ciro
Woensdag 9 November 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In maart werden de levens van Kat Kerkhofs en Dries Mertens een pak rijker. Het koppeltje mocht dan eindelijk hun eerste kindje, Ciro Romeo, verwelkomen.

De kleine Mertens werd geboren in Napels, waar het koppeltje negen jaar lang heeft gewoond. Onlangs trokken Kat en haar gezinnetje naar Istanboel voor Dries’ voetbalcarrière. Een carrière die moeder, en nu ook zoon, altijd zullen steunen. Net zoals de mama woont Ciro maar al te graag een match van zijn papa bij.

Als trouwste supporters zien we Kat en haar zoontje op Instagram opnieuw een partijtje meepikken. Ciro heeft er in ieder geval de tijd van zijn leven. Een grote hoofdtelefoon en hilarische gezichtsuitdrukkingen leveren uiterst schattige beelden op van de kleine spruit. “Mijn geluksbrenger”, schrijft Kat bij de prachtige foto’s.

Daarmee weet Ciro de harten van Kats volgers meteen te veroveren. “Hoe schattig is dat”, “Dat snoetje”, “Ik kan de cuteness niet aan” en “Wat een schatje”, luidt het in de reacties. Élodie Ouédraogo valt helemaal in zwijm en ook papa Dries Mertens smelt nog iedere keer bij het zien van zijn zoontje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  Élodie Ouédraogo