-->

Rachel en André Hazes hebben groot nieuws maar krijgen al snel veel commentaar

Rachel en André Hazes hebben groot nieuws maar krijgen al snel veel commentaar
Donderdag 10 November 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Volgend jaar is het eindelijk zover: de langverwachte comeback van André Hazes. Zowel hij als zijn moeder Rachel delen daar leuk nieuws over, maar ze krijgen daar vooral negatieve reacties op.

André Hazes maakte eerder al bekend dat hij binnenkort zijn comeback zal maken. De zanger heeft al even niet meer op de planken gestaan, omdat hij worstelde met verschillende problemen. Zo kampte hij met een burn-out en had hij verschillende verslavingen. Daar vertelt de zanger zelf meer over in zijn docureeks op Videoland.

Zijn grote comeback zal plaatsvinden in maart volgend jaar, op ‘Holland Zingt Hazes’. Dat is een grote show waar verschillende Nederlandse artiesten komen optreden om een eerbetoon te brengen aan André’s overleden vader. De shows vinden plaats in de Ziggo Dome op 11 en 12 maart, maar Rachel deelt nu meer nieuws.

“Wegens groot succes: een extra show op zaterdag 18 maart”, schrijft André’s moeder op haar Instagrampagina. Roddeltante Yvonne Coldeweijer vraagt zich toch af wat er daar juist gaande is. “Wegens succes?”, vraagt ze. “De andere twee zijn nog niet eens uitverkocht”, schrijft ze. Ze voegt er ook nog een lachende smiley aan toe.

TAGS  I  Rachel Hazes  I  André Hazes  I  Yvonne Coldeweijer