-->

Pijnlijk wat Joren overkomt na 'Blind Getrouwd'-avontuur: "Enorm confronterend"

Pijnlijk wat Joren overkomt na 'Blind Getrouwd'-avontuur:
Zaterdag 12 November 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Lien en Joren uit ‘Blind Getrouwd’ kenden helaas geen succesverhaal. Zij besloten niet getrouwd te blijven. Deze pijnlijke afloop van hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur brengt zowel voor Lien als Joren moeilijke gevolgen met zich mee.

Hoewel Lien en Joren door de ‘Blind Getrouwd’-experts ongelooflijk goed voorbereid en omringd werden, hebben ze het experiment toch serieus onderschat. “Het vergrootglas waar je constant onder ligt, de sensatie die door sommige media wordt gezocht, de meningen die erbij komen kijken”, somt Lien op in Het Laatste Nieuws.

Vooral Lien mag daaraan geloven. Zij wordt op sociale media helemaal door het slijk gehaald, omdat ze het volgens de kijkers nooit echt een kans heeft gegeven. Dat heeft een serieuze indruk op haar nagelaten. “Ik zou niet opnieuw deelnemen”, moet ze besluiten. “Nu ja, moesten Joren en ik nog samen zijn, dan zou ik er allicht anders over denken”, klinkt het nog.

Joren heeft het vooral moeilijk met de breuk zelf. “Voor mij steekt de uitkomst toch nog altijd. Ik ben een perfectionist, een winnaar”, geeft hij toe. Dat het experiment niet geslaagd is, is dus een bittere pil om te slikken. “Dat er straks op mijn loonbrief 'gescheiden' staat bij 'burgerlijke staat', vind ik best confronterend”, aldus Joren.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Joren  I  Lien