-->

Ruth Beeckmans deelt pakkende boodschap maar krijgt veel commentaar op uiterlijk

Ruth Beeckmans deelt pakkende boodschap maar krijgt veel commentaar op uiterlijk
Zondag 13 November 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Ruth Beeckmans gaat momenteel door een helse periode. Op haar Instagrampagina deelt ze nu enkele emotionele berichten, maar haar volgers lijken zich vooral bezig te houden met haar verschijning.

In april kwam het trieste nieuws naar buiten dat Gary, de partner van Ruth Beeckmans, plots is gestorven. Hij overleed op 54-jarige leeftijd en daar hebben Ruth en haar dochters het erg moeilijk mee. Momenteel proberen ze te genieten van een vakantie op Ibiza, maar ze blijven aan hem denken.

Op Instagram deelt de actrice nu enkele foto’s van hun tripje. Zo toont ze ook dat haar kinderen een pakkende boodschap hebben gemaakt voor hun papa. “Liefste papa, mijn lieve Gary, we missen je elke dag”, schrijft ze erbij. Vervolgens deelt ze ook nog een kiekje met haar dochter. “Mijn rots”, aldus Ruth.

In de reacties wensen de volgers van Ruth hen veel sterkte toe met dit grote verlies. Anderen hebben dan weer vooral aandacht voor het uiterlijk van de actrice. “Je lijkt zo vermagerd” en “Heel wat vermagerd”, klinkt het meermaals.

TAGS  I  Ruth Beeckmans