-->

Na slechte afloop van 'Blind Getrouwd'-avontuur aast Joren op deze bekende vrouw

Na slechte afloop van 'Blind Getrouwd'-avontuur aast Joren op deze bekende vrouw
Zaterdag 12 November 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur zit er nog maar net op voor Joren en Lien, maar Joren blijft niet bij de pakken zitten. Hij onthult namelijk op wie hij nu zijn pijlen richt.

Deze week kregen we in ‘Blind Getrouwd’ het beslissingsmoment van Joren en Lien en van Dziubi en Brecht te zien. Zoals iedereen al kon voorspellen, bleef het bij Joren en Lien bij een respectvolle neen. Dat betekent ook het einde van hun avontuur, maar ze blijven wel goede vrienden.

Vooral bij Lien sloeg de vonk nooit echt over. Dat maakte ze meermaals duidelijk aan Joren in de vorige afleveringen. Nu ‘Blind Getrouwd’ is afgelopen voor hen, willen ze vooral even genieten zonder camera’s. “Laat mij maar even tot rust komen” en “Ik heb ook even nodig om dit te laten bezinken”, vertellen ze aan Het Laatste Nieuws.

Ondanks ze nog allebei nog niet denken aan een nieuwe relatie, onthult Joren wel op welke BV hij een crush heeft. “Doe dan maar Ianthe Tavernier. Haar zag ik net bezig in de musical ‘Daens’, daar doe ik mijn hoed voor af”, bekent hij. “Maar het mag echt nog uitblijven”, besluit Joren. 

TAGS  I  Joren en Lien  I  Blind Getrouwd  I  Joren Dumont