-->

Florence uit 'Blind Getrouwd' hakt drastische knoop door over toekomst met Jiri

Florence uit 'Blind Getrouwd' hakt drastische knoop door over toekomst met Jiri
Woensdag 16 November 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De kijkers hebben er dan misschien niet altijd in geloofd, Florence en Jiri deden dat wel. Zij zijn na Brecht en Dziubi het tweede en laatste koppeltje dat getrouwd blijft. En nu gaat het beter dan ooit.

De bijnaam ‘de slakjes van de hoop’ was meer dan op zijn plaats, maar het heeft duidelijk geloond. “Na een traag maar gestaag parcours kwamen de gevoelens na het beslissingsmoment vanzelf”, schrijft Florence nu op Instagram. De twee zijn verliefder dan ooit en durven zelfs al luidop te dromen van hun toekomst samen.

“We kijken vooral heel erg uit naar het normale leven”, vertelt Jiri in Het Laatste Nieuws. Nadat ze hun relatie maandenlang moesten verzwijgen, kunnen ze nu namelijk eindelijk samen buitenkomen. “Daarnaast gaan we in december ook samen op reis naar de zon en spelen we met het idee om met zijn tweeën een camper om te bouwen”, gaat hij verder. Zo kunnen ze samen veel verre reizen maken.

Mooie plannen, maar samenwonen is nog niet meteen aan de orde. Ze wonen dan ook niet bij de deur. “Nu blijft Jiri een paar dagen per week bij mij slapen en ik af en toe bij hem”, vervolgt Florence. “Voorlopig blijven we het zo combineren, maar het is wel onze droom om later samen iets op te bouwen.” En kindjes? Die wil het koppeltje maar al te graag. “Twee! Dat hebben we al afgeklopt”, lacht ze.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri