-->

Ruth Beeckmans erg emotioneel nadat ze iets ontdekt over overleden partner Gary

Ruth Beeckmans erg emotioneel nadat ze iets ontdekt over overleden partner Gary
Woensdag 16 November 2022 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Ruth Beeckmans deelt opnieuw een erg pakkend bericht op sociale media. De actrice heeft het nog steeds erg moeilijk met het overlijden van haar vriend.

Eind april sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans en haar kinderen. Haar partner overleed toen plots op 54-jarige leeftijd aan hartfalen. Sindsdien hebben Ruth en haar dochters het erg zwaar. Op sociale media heeft ze al verschillende keren iets gedeeld over dit verlies en dat doet ze nu weer.

“Gisteren ging ik, samen met onze twee meisjes, je kast leegmaken op de kazerne, gesteund door je ploeg”, vertelt ze op haar Instagrampagina. In de kazerne wordt ze erg emotioneel nadat ze ontdekt dat er een foto van hem aan de muur hangt in de refter. “Een foto van een van je laatste klimoefeningen. Alsof je daar al afscheid nam”, klinkt het.

“Je wordt nergens en door niemand vergeten mijn allerliefste, mijn held voor altijd. Ik mis je zo hard”, aldus Ruth. In de reacties staat het vol met lieve berichtjes. “Een foto die klaar hing voor jullie” en “Ik kan me niet voorstellen hoeveel pijn dat moet doen”, klinkt het onder meer. “Prachtige foto”, reageert Kürt Rogiers.

TAGS  I  Ruth Beeckmans