'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen met spoed op de ziekenboeg beland Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen met spoed op de ziekenboeg beland

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen met spoed op de ziekenboeg beland

Kim Van Oncen kennen we allemaal als Saartje uit de populaire Eén-reeks ‘Dertigers’ of van haar deelname aan het eerste seizoen van ‘De Verraders’ op VTM. De actrice heeft nu erg slecht nieuws. Haar gezondheid laat haar in de steek.

Onlangs was Kim nog in Finland voor de opnames van de ‘Dertigers’-kerstspecial. Momenteel is ze gewoon weer thuis, waar ze nog twee kleine kindjes heeft rondlopen. Bovendien staat er binnenkort een zware verhuis op de planning. Dat in combinatie met al haar werk is serieus op haar gezondheid geslagen.

Op Instagram laat Kim weten dat ze een doktersbezoekje rijker is. “Buiten mijn nek die vastzat, had ik ook zware vitaminetekorten en was ik dus enorm vermoeid”, schrijft de actrice op haar verhaal. Een infuus met vitamines to the rescue. ”Dat heeft me erom veel deugd gedaan”, klinkt het.

“Als boost zo net voor onze verhuis was het meer dan welkom”, geeft Kim toe. Ze is ondertussen weer helemaal de oude. “Maar meer slapen is uiteraard de boodschap. Kan iemand die memo ook aan Stella bezorgen?”, grapt de actrice. Stella is haar jongste dochtertje. Ze is inmiddels al drie jaar oud, maar het lijkt erop dat ze haar mama nog vaak genoeg van haar slaap afhoudt.

Bron: Instagram Stories

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen met spoed op de ziekenboeg beland

Populair

Laatste nieuws