-->

Regi doet bizarre onthulling over VTM: "Dít hebben ze mij voorgesteld"

Regi doet bizarre onthulling over VTM:
Zondag 20 November 2022 - 09:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Regi was onlangs nog op de buis te zien in zijn eigen VTM2-programma ‘Regi Academy’. Maar zien we hem binnenkort opnieuw op het scherm in een compleet ander format? Een datingprogramma bijvoorbeeld?

Regi heeft onlangs nog zijn programma ‘Regi Academy’ afgerond op VTM2. Momenteel heeft hij dus zijn handen vol met Arno en Melanie, de twee nieuwste leden van de Regi family. Tijd om te daten is er dus in de verste verte niet. Maar misschien wel als er specifiek een programma voor komt? “Wie wordt het lief van Regi?”, stelt Story voor.

“VTM heeft dat al eens voorgesteld”, biecht de Limburgse dj op in het weekblad. Maar nadien heeft hij niets meer van hen gehoord. Of het echt iets voor hem is, betwijfelt Regi. “Tenzij het op een grappige manier kan, met een jury en zo. Ik lach me kapot. En volgens mij zou het een kijkcijferkanon worden”, lacht hij.

Regi’s ex Elke Vanelderen is ondertussen wel opnieuw van straat. Het zou dus ook niet vreemd zijn dat ook Regi zijn ogen openhoudt. Blond, humor en intelligentie is het enige wat hij zoekt. Al hoeft hij nog niet meteen een nieuwe relatie. “Ik voel me niet eenzaam. Ik kom net uit een huwelijk, dus laat me maar even weer ademen”, besluit de dj.

TAGS  I  Regi Penxten  I  Elke Vanelderen  I  Regi Academy