-->

Tweede vervanger van Hanne Verbruggen bij K3 opnieuw een oude bekende

Tweede vervanger van Hanne Verbruggen bij K3 opnieuw een oude bekende
Donderdag 17 November 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Vrijdag is een grote dag voor de meisjes van K3. Dan ligt hun splinternieuwe album, ‘Vleugels’, overal in de winkel. Het tweede album al met Julia. Maar deze nieuwe plaat moeten ze helaas zonder Hanne voorstellen.

“De gezondheid van Hanne en die van haar baby'tje krijgen voorrang. Wij trekken ons plan wel met twee”, zegt Julia in Het Laatste Nieuws. Op het podium staan Marthe en Julia er gelukkig niet alleen voor. Tijdens de resterende shows van hun tour in Nederland schittert Diede als tijdelijke K3’tje. Maar voor de Vlaamse shows heeft Studio 100 alwéér iemand anders op het oog.

Denk maar aan De Grote Sinterklaasshow begin december in het Sportpaleis. Wie Hannes plekje dan inneemt, is nog een grote verrassing. Meer nog, dat wordt pas tijdens de show zelf bekendgemaakt. Maar er doen natuurlijk al heel wat geruchten de ronde. Onder andere ex-K3’jte Josje Huisman, Marie Verhulst en Remi De Smet worden gefluisterd.

Remi schopte het tot de halve finale van ‘K2 zoekt K3’. Hij stond als eerste jongen ooit tussen de K3’tjes en heeft al heel vaak voor Studio 100 gewerkt. Toch lijkt Marie Verhulst een nog geloofwaardigere oplossing. “Marie zal Hanne vervangen. Zij heeft al vaker achter de schermen met K3 gewerkt en ze hebben zelfs al samen gerepeteerd voor de show”, laat iemand het Nederlandse Juicechannel weten op Instagram.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Josje Huisman  I  Marie Verhulst