-->

Sara Vermassen en Kobe Ilsen hebben eindelijk goed nieuws over hun zieke zoontje

Sara Vermassen en Kobe Ilsen hebben eindelijk goed nieuws over hun zieke zoontje
Donderdag 17 November 2022 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Sara Vermassen en Kobe Ilsen hebben er niet bepaald een gemakkelijke periode op zitten. Het gaat niet supergoed met hun zoontje Magnus. Hij is al meermaals in het ziekenhuis beland en de reden is nog steeds niet helemaal duidelijk.

Op 16 mei kon hun geluk niet op toen Sara en Kobe voor het eerst hun zoontje Magnus in hun armen hielden. Helaas ging het al snel niet zo goed met hem. Hij werd al meermaals opgenomen in het ziekenhuis, maar talloze onderzoeken later is het nog steeds niet duidelijk wat er nu juist aan de hand is. “Er is nog geen heldere diagnose”, liet Sara eerder weten op Instagram.

Gelukkig kan ze nu eindelijk leuker nieuws over de kleine Magnus delen. Er is er namelijk eentje halfjarig vandaag. Precies 6 maanden geleden kwam hij op de wereld. “Feest! Een half jaar Magnusje vandaag”, schrijft zijn mama. Daarbij deelt ze 5 prachtige foto’s met haar zoontje. “5 portretjes dikke pret.”

Dat het dikke pret is, is wel duidelijk. Je kan niet om Magnus’ big smile heen. “Zo’n vrolijk ventje”, merkt Lize Feryn op. “Cuties”, “Wat een knap kereltje” en “Lachebekje”, denken Sara’s volgers erover. “Hiep hiep hoera, hoe snel gaat de tijd”, wensen ze het vrolijke baasje toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sara Vermassen (@saravermassen)

TAGS  I  Kobe Ilsen  I  Sara Vermassen  I  Lize Feryn