-->

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' laten erg schattige beelden van Lily zien

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' laten erg schattige beelden van Lily zien
Zondag 20 November 2022 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans genieten volop van hun dochtertje Lily. Het gezinnetje is momenteel op uitstap en daar delen ze enkele prachtige kiekjes van.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. De twee zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar en enkele weken geleden mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen. Ondertussen is Lily al bijna twee maanden oud en dat betekent dat ze klaar is om met mama en papa op pad te gaan.

“Vandaag met ons drietjes op uitstap in Pairi Daiza”, schrijft mama Winnie op haar Instagramverhaal. Ze deelt verschillende beelden van het park, maar wat meteen opvalt zijn de mooie kiekjes van de kleine spruit. Zo mocht Lily bijvoorbeeld de rode panda’s van heel dichtbij ontmoeten. Op het plaatje zit ze in de draagzak van haar mama.

Niet alleen de kleine Lily heeft het erg naar haar zin gehad. Ook de ouders hebben een leuke dag achter de rug. Dat kunnen we vaststellen op een andere foto. Zo poseren de trotse ouders met een grote glimlach voor de spiegel. “Wij hadden een topdag!”, besluit Winnie.

TAGS  I  Winnie Bogaerts  I  Blind Getrouwd  I  Jonah Hulselmans