Bloeit er meer tussen Siksa Schoeters en Niels Destadsbader?: "Ik zie hem graag" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bloeit er meer tussen Siksa Schoeters en Niels Destadsbader?: "Ik zie hem graag"

Bloeit er meer tussen Siksa Schoeters en Niels Destadsbader?: "Ik zie hem graag"

Siska Schoeters en Niels Destadsbader, collega’s en vooral (zeer) goede vrienden. Deze zomer zagen we hen steeds samen opduiken als presentatieduo voor ‘Zomerhit 2022’. Maar klikt het naast het podium ook zo goed? Of misschien zelfs nog beter?

We zullen het duo in de toekomst nog vaker zien samenwerken, tenminste als we Siska mogen geloven. En dat doen ze maar al te graag, want ook naast het werk kunnen Siska en Niels het erg goed met elkaar vinden. Veel stof om relatiegeruchten te doen oplaaien dus. "De beste roddel die over mij verspreid wordt, is dat ik iets zou hebben met Niels", vertelt Siska in MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'.

Siska begrijpt dan ook heel goed vanwaar die gedachte komt. "Wij waren superclose, de hele tijd samen. Wij hebben heel de zomer samen gewerkt. En wij zijn ook heel friemelig bij elkaar", legt de presentatrice uit. "Als we elkaar zien, hangen we constant aan elkaar, maar wij viben gewoon heel erg goed", heeft ze erover te zeggen.

Zelf kunnen Niels en Siska er duidelijk wel om lachen. "I love Niels, mega-, megahard. Ik vond het wel nog cool dat ze dat dachten. Dat zou mijne kleine kunnen zijn", lacht de presentatrice. Van de geruchten is er dus niets aan. "Ik heb Niels ook meteen gezegd: 'Het gaat niet gebeuren'", grapt Siska ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws