-->

Sven Ornelis laat opnieuw weten hoe het met hem gaat na zeer moeilijke periode

Sven Ornelis laat opnieuw weten hoe het met hem gaat na zeer moeilijke periode
Donderdag 24 November 2022 - 08:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Sven Ornelis heeft het de laatste tijd niet zo gemakkelijk gehad. Zo kreeg hij geen goed nieuws te horen bij de dokter. Ondertussen zijn we enkele weken verder en nu laat hij weten hoe het echt met hem gaat.

Nog niet zo lang geleden ging Sven Ornelis naar zijn dokter omdat hij duizelig was en last had van een hoge bloeddruk. Die had meteen een duidelijke boodschap voor de radiopresentator. Zo moest hij gewicht verliezen door gezonder te eten en meer te wegen én hij moest medicatie beginnen nemen tegen de hoge bloeddruk.

Dat harde verdict schudde Sven wakker. Hij ondernam direct actie en hij begon terug met veel te gaan wandelen en gezonder te koken. Die inspanningen werpen zijn vruchten nu al af, want hij heeft positief nieuws te melden over zijn gezondheid. “Nu -10kg”, onthult hij op zijn Instagramverhaal.

Vervolgens verklapt hij ook een vervelend probleempje. “Mijn truien zijn zakken geworden”, bekent hij. Hij laat meteen zien hoeveel plaats hij ineens heeft in zijn kledij. “Ik moet eens nieuwe kleren kopen”, schrijft hij er nog bij. Dat is alleen maar goed nieuws! 

TAGS  I  Sven Ornelis