-->

Zieke Ann Van den Broeck krijgt opnieuw erg slecht nieuws te horen: "Kut kanker"

Zieke Ann Van den Broeck krijgt opnieuw erg slecht nieuws te horen:
Vrijdag 25 November 2022 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Ann Van den Broeck moet afhaken voor ‘Winterrevue’, omdat ze te vermoeid is. Nu deelt de actrice alweer niet zo’n goed nieuws.

Ondanks Ann Van den Broeck enkele dagen geleden nog fantastisch nieuws had over haar kanker, zal ze toch niet te zien zijn in ‘Winterrevue’. Op haar laatste MRI was er niets meer te zien van haar tumor, maar de actrice is nog veel te moe om elke dag te repeteren. “Mijn lijf kan dat echt gewoon nog niet aan”, zei ze eerder al in Het Laatste Nieuws.

Normaal gezien moest ze deze week ook onder het mes, maar daar heeft Ann nu wat over te vertellen. “Deze ochtend in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Oeps, 38.3 graden koorts…”, schrijft ze op haar Instagrampagina. Daardoor wordt haar operatie uitgesteld tot volgende week. “Ik hou jullie bemoedigende woorden vast tot en met volgende week donderdag”, klinkt het.

“En nu… een dafalganneke en een dutje onder een dekentje”, aldus Ann. In de commentaren wensen haar volgers haar heel veel goede moed toe. “Weer een hobbel, courage Ann. En laat je maar lekker onderstoppen”, reageert Dina Tersago. “Goed genezen, lieve Ann”, zegt Astrid Stockman dan weer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ann Van den Broeck (@annvandenbroeck13)

TAGS  I  Ann Van den Broeck