Ernstig nieuws over ‘Temptation’-presentator Rick Brandsteder doet de ronde Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ernstig nieuws over ‘Temptation’-presentator Rick Brandsteder doet de ronde

Ernstig nieuws over ‘Temptation’-presentator Rick Brandsteder doet de ronde

Rick Brandsteder was enkele jaren geleden nog bij ons op de buis te zien aan de zijde van Annelien Coorevits in ’Temptation Island’. Nu is er droevig nieuws over de Nederlandse presentator uitgelekt.

Rick Brandsteder zou namelijk opgenomen zijn in een afkickkliniek. Dat weet zijn management te vertellen aan het Nederlandse Shownieuws. “Hij is aan zichzelf aan het werken”, is het enige dat zijn management erover te zeggen heeft. Verder wil Rick ook met rust gelaten worden.

Waarvoor hij precies in behandeling is, wilden ze dus niet lossen. Maar de Nederlandse presentator lag de laatste tijd wel vaker onder vuur nadat er beelden de ronde deden waarop hij duidelijk te diep in het glas gekeken had.

Rick Brandsteder presenteert momenteel ‘Expeditie Robinson’ in Nederland samen met Nicolette Kluijver. Een paar jaar geleden dook hij ook bij ons regelmatig op. Samen met Annelien Coorevits nam hij de presentatie van ‘Temptation Island’ vijf jaar lang voor zijn rekening.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws